Om du behöver pengar snabbt så är du inte ensam. Det kan finnas många anledningar till att du behöver ett snabblån. För många så är detta den enda vägen då bilen plötsligt går sönder eller en annan kris inträffar. Om det är många dagar kvar till löning så går det kanske inte att vänta. Laga tanden, fixa fönsterrutan eller hjälp föräldrarna med sms lån med direkt utbetalning!

Den här typen av mikrolån kan ligga på någon tusenlapp eller kanske 40 000. Inom loppet av en timme så kan pengarna som du behöver finnas på ditt konto. Det enda du behöver är en mobiltelefon med internetuppkoppling och browser samt ett bra lånebolag.

Rekommenderade lån med direkt utbetalning

LångivareFördelarMer infoAnsökan
ferratum bank Direktutbetalning: SEB, Swedbank, Handelsbanken & Nordea
Räntefritt: Räntefritt i 30 dagar för ny kund
Erbjudande: Två betalningsfria månader
UC-fritt: Ingen kreditupplysning görs hos UC
InfoANSÖK


Direktutbetalning: SEB, Swedbank, Handelsbanken & Nordea
Räntefritt: Räntefritt i 30 dagar för ny kund
Erbjudande: Två betalningsfria månader
UC-fritt: Ingen kreditupplysning görs hos UC
Riscum Direktutbetalning: Handelsbanken & Nordea
Räntefritt: Räntefritt i 30 dagar för ny kund
UC-fritt: Ingen kreditupplysning tas hos UC
Popularitet: Mycket populär långivare
InfoANSÖK


Direktutbetalning: Handelsbanken & Nordea
Räntefritt: Räntefritt i 30 dagar för ny kund
UC-fritt: Ingen kreditupplysning tas hos UC
Popularitet: Mycket populär långivare
vivus Direktutbetalning: Handelsbanken & Nordea
UC-fritt: Ingen kreditupplysning tas hos UC
Helgutbetalning: Helgutbetalning till 2 banker
Räntefritt: Räntefritt erbjudande till nya kunder!
InfoANSÖK


Direktutbetalning: Handelsbanken & Nordea
UC-fritt: Ingen kreditupplysning tas hos UC
Helgutbetalning: Helgutbetalning till 2 banker
Räntefritt: Räntefritt erbjudande till nya kunder!

SMS lån med direkt utbetalning

Till att börja med så ska du se på de lånebolag som erbjuder snabblån. De har liknande tjänster men skiljer sig vad gäller villkor och krav. En del kräver mycket snabbare återbetalningar medan andra kanske tar ut större avgifter. Överlag så är det inte så att en tjänst kommer att vara mycket bättre än alla andra. Det du måste beakta är dina egna behov.

När du har valt ett lånebolag som har den typ av sms lån som du behöver så kan du skicka ett sms för att ansöka om lånet. Då kommer du att få en länk till en sida online där det finns ett formulär som du kan fylla i. Det finns också sms lån med direkt utbetalning som fungerar via appar.

Moderna mobillån är enkla att förstå. Du får anvisningar och kan steg för steg ansöka om lånet. När du har skickat din ansökan så får du vänta på att bli godkänd. Nu kommer lånebolaget att göra en kreditupplysning. Om du kan få lån utan UC så är det en fördel. Då kommer din ansökan om lån inte att registreras av Upplysningscentralen som används av de stora bankerna såväl som av hyresvärdar och butiker som säljer på kredit.

sms lån med direkt utbetalning

Pengarna på en timme

Om lånebolaget godkänner din ansökan så kan de genast skicka pengarna till ditt konto. Det här kan gå väldigt snabbt. Från det att din ansökan godkänns tills pengarna landar på kontot så kan det gå en timme eller mindre. Hur snabbt det går beror förstås också på när du ansöker. Alla lånebolag är inte öppna dygnet runt.

Om du har frågor omkring lånet så kanske det kommer att ta lite längre tid. Ett tips är att inte chansa. Det är bättre att vänta till dagen därpå då du kan få svar från kundtjänst än att ta lånet med hoppet om att det är som du tror.

Snabba pengar kan verkligen vara en stor fördel. Då traditionella banker hade tagit flera dagar på sig, kanske mer, så kommer kreditgivaren som ger smslån att skicka pengarna samma dag som du ansöker. Det gör att du kan fatta snabba beslut då du vet att du har det ekonomiska stödet som krävs.

Support då banken har stängt

En annan stor fördel med mobillån som du får snabbt är att de ofta fungerar bra på tidpunkter då de vanliga bankerna är stängda. Ett sms lån med direkt utbetalning kräver ju att bolaget som ger det ger god support. De måste finnas där då du gör din ansökan och det är också därför som de ofta håller öppet sent inpå kvällen. Ibland också sent på natten.

Det ligger ju i snabblånens natur att de kan komma att behövas på obekväma tider. Det här är inte den typ av lån som du går och funderar på i flera månaders tid. Om du har en inkomst som kommer att täcka lånet inom en månads tid så kan du ta det. Om inte så är snabblånet inget för dig.

En god plan för pengarna

Men snabba lån kräver också en god plan för pengarna. Du vill inte riskera att hamna i lyxfällan. Det tar inte lång tid att planera lånet på ett smart sätt. Då du får sms lån med direkt utbetalning så ska du redan innan du klickar på knappen för att ta lånet veta hur du betalar tillbaka.

Det räcker inte att lånebolaget ser att du har inkomsten som krävs för att klara lånet. Du måste också ha en strategi för att inte glömma bort att lägga undan pengarna som ska betalas in från lönen då den kommer. Om du missar detta så kan du stå utan pengarna som lånebolaget kräver. Det är inte att rekommendera!

snabb utbetalning

Snabb återbetalning

Det du måste komma ihåg då du tar sms lån med direkt utbetalning är att de också ska betalas tillbaka snabbt. Det här är en nackdel med mobillån som många glömmer bort. Du kan inte se din kommande lön som en vanlig lön. Den är minus de pengar som du har lånat och det betyder antagligen att du får anpassa din livsstil under kommande månad för att fortsatt ha en god ekonomi.

Det finns sms lån med bättre villkor för återbetalning. Du kan få två eller tre månader på dig att betala tillbaka. Det här gäller särskilt lånen som ligger på mer än 20 000 kronor. På sätt och vis så kan en snabb återbetalning vara minst lika bra som den snabba utbetalningen. Om du sköter din ekonomi så är ju detta lån snabbt ur världen. Om du fick lån utan UC så kommer det ju inte ens att synas då du vill ta ett större bolån eller vill hyra en bostad.

Få det snabbaste sms lånet

Om du vill att det ska gå riktigt snabbt att få ett mikrolån så måste du jämföra lånebolagen. Ta reda på vilket som har bäst öppettider och som betalar ut snabbast. Tänk också på hur de gör en kreditupplysning. Om denna är omständlig och tar lång tid så kan det påverka hur snabbt du har pengarna på ditt konto.

blancolån

Allt du behöver veta om blancolån

Tvättmaskinen måste bytas ut, golvet har gått sönder, och du vill resa söderut samtidigt som besöket hos tandläkaren slutade med ...
mobillån

Fördelar och nackdelar med mobillån

Det finns många fördelar med lån som du snabbt kan ta via mobilen. Men det finns också nackdelar med mobillån ...
effektiv ränta

Förstå innebörden av effektiv ränta

Den effektiva räntan är viktig. Det här är en procentsats som visar dig den totala kostnaden för ett lån på ...
räntefritt lån

Går det att få räntefritt lån?

Ja, det går att få ett räntefritt lån upp till 25 000 kronor. Det finns mobillån som har en återbetalningstid ...
hur stort lån får jag ta

Hur stort lån får jag ta?

Hur mycket får jag låna? Hur stort lån får jag ta? - Hur mycket du kan låna är individuellt och ...
Låna pengar på helger

Låna pengar på helger

Att låna pengar på helger Låna pengar på helger - Det är helg och du är i stort behov av ...
annuitetslån

Lär dig mer om annuitetslån

Du har säkert hört begreppet annuitetslån som beskriver lån som löper över en längre tidsperiod. Annuitetslånet innebär i praktiken att ...
ränteexempel

Ränteexempel snabblån

Ränteexempel Ränteexempel snabblån - Det finns olika faktorer som avgör kostnaden för ett snabblån. Den totala Lånekostnaden blir större vid ...
Laddar…